Iedereen geniet anders van een pakje 100% Natural Juice. Wij zetten een paar veel voorkomende types op een rijtje. Je herkent ze vast wel.

 

1. De knijper
Het pakje drinken is bijna op, het knijpen in het pakje begint. Soms half afwezig terwijl hij naar je luistert, soms vol agressie tot er niets meer in zit en er een stukje plat karton over blijft.

2. De smeerkees
Soms neemt hij een slok drinken en stroomt het drankje gewoon langs zijn mondhoeken. Hij weet niet precies wat er misgaat. Hij kan heus wel zijn mond vinden, maar op een of andere manier giet hij het drinken er net niet goed in. Soms heeft hij geluk en zit niet meteen zijn hele shirt onder.

3. De technicus
Hij heeft moeite met het openen van een pakje en kiest voor de makkelijkste weg. Hij brengt het dopje naar zijn mond en gebruikt zijn tanden als gereedschap.

4. De lopende calorieënteller
Hij weet alles over de voedingswaarde en komt niet aan het drinken toe. Hij blijft door ratelen over de calorieën en start eindeloze discussies.

5. De slurper
Hij slurpt de aller-allerlaatste druppel uit het pakje, alsof hij het laatste drankje in de woestijn drinkt. Als het even tegen zit krijg je gratis de ademgeluiden erbij, dat geluid is niet altijd even fijn…

6. De boer
Haastig drinkt hij iedere slok om vervolgens na elke slok zijn maag te ‘ontluchten’; ook wel boeren genoemd.

7. Het meisje dat vijf uur over een pakje drinken doet…
Heel moeizaam neemt zij elke keer weer een nipje…

8. De kluns
Hij kan zijn dag niet beter beginnen dan met een juice maar voor hij het weet is het al gebeurd… Hij knoeit zijn juice over zijn schone kleding. TIP! Laat hem nooit in de buurt van je laptop drinken.

9. De sabbelaar
Terwijl hij intensief nadenkt over moeilijke levensvragen kauwt hij op het dopje van het drankpak alsof zijn leven ervan afhangt.

Recent Posts